CUM CUMPĂR


CUM CUMPĂR

Pentru a putea achizitiona produsele comercializate de catre BNM-Romania prin site-ul bnm-romania.ro vă punem la dispoziție urmatoarele posibilități:

Comanda Telefonică: Magazinul de prezentare bnm-romania.ro va oferă posibilitatea să cumparati produsele de care aveti nevoie prin comandă telefonică.

Comanda Online: Magazinul de prezentare bnm-romania.ro va oferă posibilitatea să cumperati produsele de care aveti nevoie și prin comandă online în urmatoarele conditii:

  • Comanda online – se poate realiza prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi sau prin trimiterea unui email cu cerere de oferta, iar în cel mai scurt timp agenții noștri vă pun la dispozitie toate ofertele existente la acel moment.

Facturarea comenzii se poate face fie pe persoană fizică fie persoană juridică. Este necesar să furnizați agenților noștrii urmatoarele date: Nume, Prenume, Adresa, Judet, Oraș, unde doriți să se efectueze livrarea, trebuie să alegeți dacă doriți să fiți contactat pe e-mail sau la telefon pentru confirmarea comenzii și trebuie să alegeți și modalitatea de plată pe care doriți să o folosiți fie numerar sau ramburs, fie prin ordin de plată.

Înainte de a solicita o comandă telefonică sau prin email, trebuie să citiți cu atenșie lista de termeni și condiții, și să fiți sigur că sunteți de acord și le accepțati, iar comanda dumneavoastră va fi trimisă.

Magazinul nostru de prezentare este deschis Non-Stop, așadar vă așteptăm să ne vizitați la orice oră din zi sau din noapte. Comenzile dumneavoastră ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise cu excepția celor telefonice –
Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 17:00.

Comanda telefonică – Toti cei care vor să apeleze la comenzile telefonice, au la dispoziție numărul de telefon afisat pe site și pot efectua astfel de comenzi de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 17:00.

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita, la adresa de email: contact@lifecaremarketing.ro/lifecaremarketing@yahoo.com