Cum platesc

DOCUMENTE / METODE DE PLATA / MODIFICARE SI TVA
La livrare, produsele vor fi insotite de urmatoarele documente:


– factura sau contract de vanzare cumparare
– certificatul de garantie (dupa caz)

In cazul comenzilor livrate prin curierat rapid factura nu va fi insotita de chitanta, documentele de plata vor fi emise de firma de curierat rapid care efectuează livrarea.

METODE DE PLATA ACCEPTATE

-Plata Ramburs: Se face la livrare catre agentul firmei de curierat rapid pentru comenzile livrate in localitatile din tara.

-Plata OP: Contul bancar permite efectuarea de plati, prin completarea unui ordin de plata. Acesta poate fi depus in format fizic la ghiseu sau in format electronic, prin serviciul de internet banking si mobile banking.

Ordinul trebuie sa fie completat cu:

–    numele platitorului si codul IBAN al contului din care se face plata,
–    suma ce urmeaza a fi transferata
–    numele beneficiarului si codul IBAN al contului in care se incaseaza banii,
–    o descriere a motivului pentru care se face plata. Spre exemplu, daca se initiaza un ordin de plata pentru achitarea unei facturii, se vor inscrie numarul facturii/contractului sau codul de abonat, pentru ca furnizorul sa stinga datoria corespunzatoare.

Modificarea unei comenzi se realizeaza in aceeasi zi cu lansarea comenzii, telefonic sau prin e-mail. Operatorii BNM-Romania vor modifica sau anula daca este necesar comanda initiala si astfel veti putea lansa o noua comanda.

Unele produse isi pot schimba ambalajul, inainte ca noi sa facem modificarile de imagine din cadrul site-ului dar produsul ramane neschimbat din punct de vedere al specificatiilor, compozitiei, calitatii si greutatii.

Toate preturile afisate contin TVA.